Altafulla incorpora una Agent Dinamitzadora per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018

La contractació va a càrrec de la Diputació de Tarragona, tot i que aquesta figura treballarà per al municipi d’Altafulla

L’Ajuntament d’Altafulla ha incorporat des de principis d’aquest mes una Agent Dinamitzadora per als XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, en el marc del programa per impulsar noves oportunitats d’ocupació i de dinamització econòmica territorial mitjançant models cooperatius en el marc dels JJMM Tarragona 2018. Aquest programa està integrat per diversos projectes que desenvolupa l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017, i està subvencionat per la Diputació de Tarragona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals.

Un d’aquests projectes és la “Xarxa d’Agents Dinamitzadors d’oportunitats socioeconòmiques generades a l’entorn dels Jocs”, que ha de permetre desenvolupar un programa d’accions de dinamització que tindrà com a objectiu principal implementar un pla d’actuació de cada municipi envers els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, així com potenciar la implicació ciutadana en l’esdeveniment mitjançant el treball transversal en els diferents àmbits de cada ajuntament.

En el cas d’Altafulla, l’agent dinamitzadora és Maria Jesús Ortega Pérez, veïna del municipi i que ja hi treballa des de principis de mes. Les seves tasques són donar suport al municipi d’Altafulla com a seu dels JJMM Tarragona 2018 en la definició i implementació de l’estratègia de llegat dels Jocs a nivell municipal; coordinar les activitats vinculades a la dinamització municipal envers els Jocs i el seu llegat, i facilitar l’intercanvi d’informacions i experiències; fomentar la implicació i participació ciutadana i del teixit associatiu d’Altafulla en els Jocs, i donar suport  al Director de seu en la comunicació entre la Fundació Tarragona 2017 i Altafulla per tal de maximitzar les oportunitats i donar visibilitat a totes les iniciatives promogudes al voltant dels Jocs. L’horari de treball és a mitja jornada, de 9 a 14h, els dimarts, dimecres i dijous.

Aquest conveni, com amb la resta de les tretze seus de la demarcació de Tarragona, finalitzarà d’acord amb el Pla d’Ocupació d’Agents Dinamitzadors dels Jocs 2018, el 12 de juliol del 2018.