La presidenta de la Diputació inaugura la nova sala polivalent dels Pallaresos

L’equipament s’ha construït amb el suport del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació, que hi ha invertit més de 700.000 euros

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha inaugurat aquest dissabte la nova sala polivalent dels Pallaresos, acompanyada de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal (PAM), Marta Blanch; del diputat dels Serveis d’Assistència al Ciutadà (SAC), Joan Josep Garcia; dels diputats Pere Lluís Huguet i Salvador Ferré, de l’alcalde del municipi, Francesc Xavier Marcos i de l’equip de govern municipal. L’equipament, que ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació a través del Pla d’Acció Municipal, obrirà les portes a totes les persones del municipi a partir d’aquest dilluns 17 de maig.

El nou espai té com a objectiu acollir esdeveniments esportius i culturals a més de dinamitzar la vida social als Pallaresos. Amb capacitat per a 850 persones, la sala acollirà des de classes dirigides de diferents disciplines esportives per a totes les edats fins a actes culturals, exposicions o concerts. La construcció de la sala polivalent ha comptat amb diverses aportacions procedents del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, que hi ha invertit en total, més de 700.000 euros.

L’acte inaugural, que ha estat una festa per a la cutadania dels Pallaresos, també ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras;  el diputat al Parlament Matías Alonso; el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Martí Pla, i el cap de la representació territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, etntre altres autoritats de la demarcació. Durant la inauguració han actuat la Xaranga Tocabemolls i la Banda Unió Musical de Tarragona, dirigides per Jordi Masip, professor del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona.