La Pobla de Mafumet rep la visita de Teresa Pallarès, delegada del Govern a Tarragona

La trobada ha tingut a la Casa de la Vila, on l’alcalde ha exposat davant la delegada la situació actual del municipi i els temes d’interès comú

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, en nom del municipi, ha rebut avui la visita de la delegada del  Govern de la Generalitat a Tarragona. Teresa Pallarès ha estat rebuda per l’alcalde pobletà, Joan  Maria Sardà, amb qui ha compartit una profitosa trobada al voltant dels principals temes d’interès per a  ambdues administracions. 

En aquest sentit, Sardà ha explicat a la delegada quina és la situació actual del municipi davant d’una  Teresa Pallarès que, malgrat conèixer amb detall la realitat de la Pobla de Mafumet arran de les  diferents responsabilitats que ha desenvolupat al llarg de la seva trajectòria, acudia avui per primera  vegada com a delegada del Govern de la Generalitat. 

Ambdós representants institucionals han compartit també una revisió sobre qüestions que afecten tant  a l’Ajuntament pobletà com a la Generalitat. Entre aquests temes, han conversat sobre diversos  aspectes de seguretat, Protecció Civil, avisos a la població en casos d’accident o emergència pública,  situació d’escolarització en el municipi, etc. 

La delegada ha qualificat aquesta trobada com a “molt profitosa”. Una opinió compartida per l’alcalde  Joan Maria Sardà, qui ha valorat “molt positivament la visita i el talant de la delegada del Govern”. Així  mateix, el batlle pobletà s’ha congratulat i ha expressat que “aquests contactes amb les administracions  d’àmbit superior són sempre positius, perquè és molt important i necessari que els ajuntaments siguin  escoltats a l’hora de programar i aplicar les competències d’aquestes administracions”.