La biblioteca municipal de la Pobla ofereix refrescants sessions de lectura a la piscina

La proposta tindrà lloc els dilluns 9, 16, 23 i 30 d’agost, d’11 a 14 hores

L’estiu és l’època per excel·lència de la relaxació, les vacances, el temps lliure per practicar les aficions  personals… i, també, és el millor moment per gaudir de refrescants banys a la piscina. En el cas de la  Pobla, com cada any, la piscina municipal ofereix els seus serveis als habitants del municipi que, a  més, aquest mes d’agost veuen arrodonida l’experiència amb un nou al·licient: poder llegir en un entorn  tan agradable i relaxant com són els jardins de la piscina. 

I és que, durant el mes d’agost i comptant a partir d’avui, la Biblioteca es traslladarà cada dilluns a la  zona Chill Out de les piscines. L’activitat estarà disponible els dies 9, 16, 23 i 30 d’agost, d’11 a 14  hores, per oferir als pobletans i a les pobletanes refrescants sessions de lectura, així com la possibilitat  d’omplir el formulari per obtenir el carnet de persona usuària de la Biblioteca i conèixer tots els serveis  que aquest equipament municipal posa a disposició dels habitants del municipi. 

A més d’aquest nou servei a l’entorn de la piscina, la Biblioteca pobletana segueix obrint la resta de  dies feiners en el seu horari habitual, de 8 a 15 hores, a la seu fixa instal·lada al Casal Cultural del  municipi. 

La Pobla, al concurs ‘Llegir té premi’  

D’altra banda, la Biblioteca municipal de la Pobla també està present al concurs ‘Llegir té premi’.  Aquesta és una iniciativa de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la plataforma escolar de  foment de la lectura Legiland. 

El concurs, que enguany celebra la seva sisena edició i que està adreçat a joves d’entre 8 i 16 anys, té  com a objectiu promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de  les biblioteques entre els infants i joves, també durant les vacances estiuenques. 

En aquest sentit, el concurs afronta des d’aquest dilluns 9 d’agost i fins al proper 29 d’agost la seva  tercera i definitiva etapa, en una competició lectora que situa l’equip de la Biblioteca municipal de la  Pobla -format per 9 joves lectores i lectores- en una molt destacada i meritòria 21a posició, d’entre totes  les biblioteques de Catalunya que hi participen.