Finalitza el Casal d’Estiu Municipal a Constantí

El Casal d’Estiu Municipal, organitzat per l’Ajuntament de Constantí, ha finalitzat aquest divendres 30 de juliol amb èxit de participació, amb una seixantena d’infants inscrits al llarg de les 4 setmanes d’activitats. Tenint en compte les circumstàncies actuals a causa de la Covid-19, aquest any també s’ha dut a terme un casal d’estiu adaptat a les mesures de contenció i prevenció amb l’adopció de les mesures higiènic-sanitàries pertinents.

El centre neuràlgic ha estat l’escola Centcelles, tot i que també s’han realitzat algunes sortides. Amb l’objectiu d’atendre les necessitats formatives, d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2009 i 2017 durant els mesos d’estiu, enguany el Casal d’Estiu ha tornat a oferir novament dues modalitats: el Casal de Lleure, a partir de P-3 (amb 40 places ofertades) i el Casal d’Anglès (amb 20 places ofertades i amb activitats d’immersió en la llengua anglesa per a infants a partir de 1r de primària).

Les activitats s’han fet a l’escola Centcelles, sota la coordinació d’un equip format per una directora i sis monitors/es. Entre les activitats que s’hi han realitzat hi ha la descoberta de l’entorn, dinàmica de grup, jocs d’aigua i d’altres sorpreses.