L’Estadi Municipal de Salou compta amb un nou camp de futbol i nous equipaments i serveis

La segona fase de les obres està prevista per al 2020

Pere Granados en la inauguració del nou camp de futbol a l'Estadi Municipal. Foto: Julio Collado

L’Estadi Municipal de Salou ja compta amb un nou camp de futbol i nous equipaments i serveis. L’ampliació de l’equipament esportiu ha estat inaugurada aquest dissabte, 22 de juny, per l’alcalde Pere Granados, qui ha estat acompanyat pel regidor d’Esports, Héctor Maiquez i d’altres membres del govern i del Consistori; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat territorial de la Generalitat, Josep Vives; membres de la Junta de la Unió Esportiva Salou i de les escoles de futbol base; així com del club de Rugbi i el de Softball, que també utilitzaran aquest equipament.

Les obres d’ampliació de l’espai han consistit en la construcció d’un nou camp amb gespa artificial i enllumenat, uns vestuaris equipats amb tots els serveis i la instal·lació d’una marquesina sobre la tribuna del camp de futbol existent. Els treballs han costat aproximadament 800.000 euros i ha estat finançat íntegrament amb diners públics de l’Ajuntament.

En paraules de l’alcalde, “s’han atès les demandes i s’ha donat resposta adequada al moviment esportiu de la societat salouenca”. Granados ha dit que aquest ha estat “un pas important per anar adaptant i completant la xarxa d’instal·lacions esportives municipals, davant l’evolució positiva de l’esport a Salou”, recordant que també s’ha dotat de “dos nous pavellons poliesportius i una estació nàutica”.

“Hi ha molta pràctica esportiva a Salou i estem veritablement contents d’això perquè l’esport cohesiona socialment i transmet una sèrie de valors als joves”, ha dit Granados. També s’ha referit als projectes de caràcter esportiu desenvolupats com “importants des del punt de vista turístic”, ja que “ens consoliden com destinació referent del turisme esportiu a escala nacional i internacional, disposant i oferint espais i serveis adaptats, suficients i de qualitat, per a la pràctica de les diferents especialitats i modalitats esportives”.

Finalment, Pere Granados ha assenyalat que el govern de Salou “té pendent tirar endavant la segona fase que estarà prevista en el pressupost de l’any 2020”. Aquesta no contempla cap nova construcció i se centrarà a canviar la gespa del camp existent i millorar les instal·lacions dels serveis, la zona d’oficines i el bar.