Challenge Salou presenta “The Festival”

El circuit principal del 27 de maig serà de tres voltes

La franquícia alemanya presenta The Festival, un format renovat de la Challenge Salou. Aquest esdeveniment, que va de la mà de la Challenge Family, oferirà els dies 25, 26 i 27 de maig tota una sèrie d’activitats per als participants i les seves famílies. El principal objectiu del festival és donar cabuda als acompanyants dels triatletes perquè puguin participar i gaudir amb els diferents actes del cap de setmana llarg.
The Festival arrencarà el divendres 25 de maig per la tarda amb l’obertura de la EXPO i amb una masterclass de zumba a càrrec dels monitors del Club Tenis Salou H20.
El dissabte 26 de maig a les 8h serà el torn de la Sailfish Open Water, una nova prova que ve apadrinada pel gran Marcel Zamora, cinc vegades campió del IronMan de Nice (França), i on es nadarà un circuit de 1,9km per la Platja de Salou, coneguda com la platja d’Europa.
A les 10h tindrà lloc la Challenge Breakfast Run, una cursa solidària de 4km apta per a tots els públics, tan per als participants a la triatló de diumenge com per als acompanyants o persones del territori. Una hora més tard hi haurà una carrera per als més petits, la Kids Run. Sobre les 12h, es realitzarà el brífing en anglès i castellà, i tot seguit es donarà pas a la Pasta Party. Per finalitzar la jornada de dissabte, a les 18h hi haurà una cursa de 4,5km exclusivament per a dones, la Challenge Woman.
El diumenge 27 de maig arriba el plat fort i l’esdeveniment principal de la Challenge
Salou. A les 7h es donarà el tret de sortida de la distància Half (1.900m de natació +
90km de ciclisme + 21km de cursa a peu) en un renovat circuit de tres voltes més
ràpid i pròxim a l’espectador. 30 minuts més tard serà el torn de la distància Short (1.900m de natació + 60km en ciclisme + 11km de cursa a peu), que torna per petició
popular després de dos anys sense celebrar-se. Per últim, a les 7.35h, arrencarà
l’Aquatló (1.900m de natació + 11km de cursa a peu).
Challenge Salou confirma els primers PRO en línia de sortida per l’edició
d’aquest any. La guanyadora de 2018, Sara Loehr, la belga Sofie Goos i la espanyola
María Pujol. Del costat masculí, Emilio Aguayo, el segon de 2017, Pablo Dapena, que
s’enfrontarà a la seva quarta prova Challenge, i el guanyador del 2016, Iñaki Baldellou.