Challenge Salou presenta “The Festival”

El circuit principal del 27 de maig serà de tres voltes

0
497
La franquícia alemanya presenta The Festival, un format renovat de la Challenge Salou. Aquest esdeveniment, que va de la mà de la Challenge Family, oferirà els dies 25, 26 i 27 de maig tota una sèrie d’activitats per als participants i les seves famílies. El principal objectiu del festival és donar cabuda als acompanyants dels triatletes perquè puguin participar i gaudir amb els diferents actes del cap de setmana llarg.
The Festival arrencarà el divendres 25 de maig per la tarda amb l’obertura de la EXPO i amb una masterclass de zumba a càrrec dels monitors del Club Tenis Salou H20.
El dissabte 26 de maig a les 8h serà el torn de la Sailfish Open Water, una nova prova que ve apadrinada pel gran Marcel Zamora, cinc vegades campió del IronMan de Nice (França), i on es nadarà un circuit de 1,9km per la Platja de Salou, coneguda com la platja d’Europa.
A les 10h tindrà lloc la Challenge Breakfast Run, una cursa solidària de 4km apta per a tots els públics, tan per als participants a la triatló de diumenge com per als acompanyants o persones del territori. Una hora més tard hi haurà una carrera per als més petits, la Kids Run. Sobre les 12h, es realitzarà el brífing en anglès i castellà, i tot seguit es donarà pas a la Pasta Party. Per finalitzar la jornada de dissabte, a les 18h hi haurà una cursa de 4,5km exclusivament per a dones, la Challenge Woman.
El diumenge 27 de maig arriba el plat fort i l’esdeveniment principal de la Challenge
Salou. A les 7h es donarà el tret de sortida de la distància Half (1.900m de natació +
90km de ciclisme + 21km de cursa a peu) en un renovat circuit de tres voltes més
ràpid i pròxim a l’espectador. 30 minuts més tard serà el torn de la distància Short (1.900m de natació + 60km en ciclisme + 11km de cursa a peu), que torna per petició
popular després de dos anys sense celebrar-se. Per últim, a les 7.35h, arrencarà
l’Aquatló (1.900m de natació + 11km de cursa a peu).
Challenge Salou confirma els primers PRO en línia de sortida per l’edició
d’aquest any. La guanyadora de 2018, Sara Loehr, la belga Sofie Goos i la espanyola
María Pujol. Del costat masculí, Emilio Aguayo, el segon de 2017, Pablo Dapena, que
s’enfrontarà a la seva quarta prova Challenge, i el guanyador del 2016, Iñaki Baldellou.

FER UN COMENTARI