Altafulla acollirà la 14a edició de la Regata Desafiament de Patí de Vela

Des de fa set anys que l’equip del Club Marítim Altafulla conserva el primer podi. Es disputarà aquest cap de setmana

La platja d’Altafulla acollirà aquest cap de setmana, 12 i 13 d’agost, la 14a edició de la Regata Desafiament de Patí de Vela Català, que organitza el Club Marítim Altafulla, amb la col·laboració de la regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Altafulla.

El Desafiament és una regata que enguany torna a organitzar el Club Marítim Altafulla, com a vencedor de l’edició de l’any passat. En principi estan previstes dues proves, on concorreran els equips de patí de vela del Club Marítim Altafulla, el Club Marítim Torredembarra i el Club Vela Platja Llarga de Tarragona, entitats que prenen part d’aquesta prova des dels seus inicis l’any 2004.

El número mínim d’embarcacions per club és de cinc; i per a la classificació, es prenen en consideració els resultats dels cinc millors classificats de cada entitat, si bé en l’edició d’aquest any, segons quin sigui el quòrum de participants, només es comptabilitzaran els dels tres millors classificats de cada club. La competició es disputarà en format travessia amb recorreguts sobrevent-sotavent en els extrems en les dues jornades de dissabte i diumenge.

Fins ara, en les tretze edicions anteriors, l’equip del CM Altafulla acumula nou victòries, mentre que el del CM Torredembarra n’ha sumat quatre. Com a anècdota, cal remarcar que el d’Altafulla no perd el liderat des del 2010.

Els patrons que conformaran l’equip altafullenc seran Eudald Puig, Pepe Sánchez Runde, Xavi Pujol, Ramon Felip de Montagut i Carlos Fernández de Castro.