Vila-seca congela totalment per novè any els impostos i taxes municipals

L’Ajuntament incrementa encara més el quadre de bonificacions de les ordenances per a les famílies

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat ahir al vespre va aprovar la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2018. Amb aquesta aprovació, Vila-seca congela per novè any els seus impostos i taxes municipals, incorporant també noves bonificacions que afavoriran diverses famílies del municipi.

L’Ajuntament de Vila-seca, que des de fa anys destina una gran inversió econòmica al seu programa d’impuls a l’ocupació per a reduir l’atur i que ha estat la primera ciutat de Catalunya en assolir el deute bancari zero, incrementa encara més el quadre de bonificacions de les ordenances per a les famílies i aprova per novè any la congelació dels impostos municipals. Del prop de la trentena de bonificacions establertes, pel proper any concretament s’incrementen molt les bonificacions de les llars d’infants per a famílies amb rendes baixes i també es bonifiquen les taxes de l’escola de música i conservatori per a les famílies monoparentals.

De fet, dels darrers 9 anys, Vila-seca ha congelat íntegrament els seus impostos en 8 ocasions (2010, 2011, 2013, 2014 i 2015, 2016, 2017 i 2018), ja que durant el 2012 l’IBI es va veure afectat per l’increment realitzat des del govern central.

Cal destacar que la congelació per aquest 2018 significa un increment 0 en qualsevol impost o taxa pels ciutadans de Vila-seca.