La Canonja engega un pla d'actuacions per enfortir el comerç local

Part del cartell on s'anuncia una de les activitats del programa per enfortir el comerç local. Foto CEDIDA

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona, presenta un programa d’actuacions municipals dirigides a enfortir les activitats econòmiques del municipi, a través de millorar les capacitats i les habilitats dels empresaris i autònoms. Les actuacions pretenen aportar coneixements sobre noves tendències en retail (comunicació amb el consumidor) durant tres trimestres de l’any i aplicar-les als establiments de forma pràctica.

L’objectiu principal d’aquest programa és potenciar l’activitat econòmica incrementant la professionalitat dels empresaris, però com diu el regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, Francesc Roca, “també volem atreure nous negocis que donin relleu a l’activitat econòmica del municipi, així com generar sinèrgies i dinàmiques de treball conjuntes entres les activitats actuals”.

La proposta conté tres activitats a l’any, dirigides per tècnics i professionals de la cambra, adreçades als establiments. Una de visualització, una de millora de la imatge i la última de dinamització. La primera de visualització, que començarà el proper dimarts 17 de març, és un tutorial en Instagram. Durant sis dimarts de 14 a 16 hores, amb càtering inclòs, es duran a terme sessions pràctiques per desenvolupar amb els participants un projecte real en Instagram.

La segona activitat consistirà en l’organització interna de l’establiment. Sessions pràctiques que intenten aportar continguts per millorar la imatge dels establiments, des de l’aparador, la distribució interna, la retolació, els preus…

I la tercera serà la campanya de vendes, enfocada de cara a Nadal. Es donarà suport als establiments per animar-los a organitzar una campanya de promoció de les vendes, tenint en compte diferents aspectes.

Les diferents sessions es faran a la sala polivalent de l’edifici de Serveis Socials (Raval 8 de la Canonja).