En marxa el projecte Bibliolab, una proposta d’innovació tecnològica a Vila-seca

Una proposta d’innovació tecnològica que acollirà un total de 20 cursos i tallers gratuïts d’informàtica

La Biblioteca de Vila-seca posa en marxa el projecte Bibliolab tecnològic, una proposta
d’innovació tecnològica que acollirà un total de 20 cursos i tallers gratuïts d’informàtica bàsica, de programació, robòtica, realitat augmentada, disseny digital, creació d’aplicacions o d’iniciació a youtubers, entre d’altres, durant els quals s’utilitzaran recursos de darrera generació com són ordinadors iMAC, ulleres de realitat virtual, escàners portàtils, etc.

Segons ha donat a conèixer el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vila-seca, Pere Segura, “avui dia, la biblioteca pública ha de garantir a la ciutadania, no només l’accés a la cultura i als llibres, sinó també a la tecnologia , treballant per minimitzar la fractura digital i garantir una alfabetització tecnològica generalitzada”. Així doncs, “els usuaris de la Biblioteca es convertiran en generadors i difusors de coneixement a través de la creativitat, l’experimentació i les noves tecnologies”.

Els cursos, adreçats fonamentalment al públic jove i infantil i que s’iniciaran el proper 16 de març, s’impartiran a la Biblioteca de Vila-seca i també als Biblio@ccés de la Pineda i la Plana. Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Biblioteca de Vila-seca (carrer de Tarragona, 7), a través del telèfon 977 391363, enviant un correu a bm.vila-seca@vila- seca.cat o visitant el web de la Biblioteca www.bibliotecavila-seca.cat