El Cor Ciutat de Tarragona homenatja el compositor Manel Oltra a Altafulla

També recordarà a altres compositors tarragonins en una actuació al bell mig de la Vila Closa amb entrada lliure

La plaça de l’Església d’Altafulla serà l’escenari aquest diumenge 9 de juliol, a partir de les 21.30 h, del concert homenatge que el Cor Ciutat de Tarragona dedicarà a la figura del compositor valencià Manel Oltra i a altres compositors tarragonins. L’entrada és lliure.

Sota la direcció de Josep Prats i la guitarra d’Esteban Donadio, el cor recorrerà part de l’extensíssima producció de Manel Oltra sense oblidar altres peces de compositors tarragonins, com és el cas d’Albert Guinovart. Com a curiositat, una de les membres del Cor Ciutat de Tarragona és l’altafullenca Margarida Aniorte, coneguda al municipi per la seva estreta vinculació amb els Bastoners d’Altafulla.

El Cor Ciutat de Tarragona va néixer l’any 1983 per iniciativa d’un grup de tarragonins vinculats a la cultura musical. El seu repertori inclou música de tots els temps, des de la polifonia renaixentista fins a l’estrena d’obres contemporànies i música popular així com la interpretació de molts oratoris en l’àmbit simfònic-coral. La formació tarragonina ha ofert concerts a tot Catalunya, entre d’altres, al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori Nacional de Barcelona, i a diversos llocs de l’Estat així com a Portugal, Anglaterra i França.

Aquest concert compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Montse Castellarnau.