fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

VÍDEO: Ricomà expulsa els veïns de Llevant i de Ponent del ple municipal

Avatar photo

El ple municipal de Tarragona ha estat complicat i possiblement un dels més intensos de la legislatura de l’alcalde Pau Ricomà. El punt àlgid ha estat quan l’alcalde, després d’una estona d’escoltar càntics de “Ricomà dimissió” ha decidit fer fora de la sala de plens als 130 veïns de Llevant i de Ponent congregats per mostrar la seva opinió en contra sobre el projecte de la Ciutat Residencial.

Totes aquestes persones s’han posat a fer els càntics de dimissió quan han vist que Ricomà ha fet una evasiva total a totes les preguntes sobre el projecte que l’oposició l’hi ha realitzat després d’escoltar les opinions dels veïns. Entre les preguntes estaven, entre d’altres, si considerava que l’alberg era la millor solució quan hi ha 8.000 places per llar d’avis.

El portaveu de la Plataforma Pro-Llevant, Marc Guasch, ha expressat que ha estat un èxit rotund de participació del veïnat. “Als llistats hi havia 70 persones de Llevant, però al final també s’han sumat veïns de Ponent i he contat 130 persones”. Guasch ha afegit que “ha estat una reivindicació històrica”. A més, també ha volgut declarar que la plataforma és “un moviment apolític i transversal; som la veu del poble i dels veïns“.

Votació a Cala Romana

Els veïns han convocat una nova votació, després de principis de maig als Boscos; però aquesta vegada a Cala Romana. El portaveu Guasch ha explicat que la votació estarà oberta de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores per tots els veïns de la zona que vulguin votar.

Primer, els veïns votaran SÍ o NO al projecte de la Ciutat Residencial. I després, en una altra urna, aquests podran votar les alternatives que voldrien que aquest espai acollís. Entre les opcions estan les següents: centres de salut (llar d’avis, centres de dia…), centres educatius (escoles, guarderies..) i centres poliesportius (gimnàs, piscina..).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La situació de sequera obliga a implementar mesures a l’Ajuntament de Berga

Notícia següent

Salou recupera el Gastro Wine & Music

Notícies relacionades