ERC demana que la comissió d’estudi per peatonalitzar la Part Alta compti amb un tècnic

El grup demana que aquest tècnic sigui expert en accessibilitat. Els republicans reiteren la necessitat de desenvolupar un Pla d’Accessibilitat a tota la ciutat

El grup municipal d’ERC-MES-MDC reclama que la conselleria de Mobilitat inclogui un tècnic expert en accessibilitat a la comissió d’estudi per convertir la Part Alta en zona de vianants. El portaveu d’ERC Pau Ricomà, destaca que ‘quan es creï aquesta comissió, és indispensable que es tinguin en compte les necessitats de mobilitat de tots els vianants que hi transitaran, des de gent gran amb dificultats per caminar fins a persones que pateixen qualsevol tipus de discapacitat. La Part Alta ha de ser amable per tots els vianants i lliure de barreres’.

Els republicans han fet arribar un escrit a alcaldia de l’Ajuntament per tal que es traslladi aquesta petició a l’àrea de Mobilitat. Alhora, insten l’equip de govern a ‘posar-se al dia en matèria d’accessibilitat a tota la ciutat’. Pau Ricomà recorda que ‘el PSC va votar en contra d’una moció d’ERC-MES-MDC per crear un Pla d’Accessibilitat al·legant que ja s’estava elaborant i que estaria enllestit a finals de 2017’. El portaveu republicà lamenta que ‘més enllà de petites actuacions disperses per la ciutat, no s’està fent cap pas en ferm per desenvolupar aquest pla’.  Per Ricomà ‘és prioritari que l’equip de govern  desenvolupi estratègies que permetin fer una ciutat amable i accessible per tothom’.