Aprovat inicialment el Pla de Millora Urbana a la zona del Nàstic

La Junta de Govern Local del passat divendres va aprovar inicialment el Pla de Millora Urbana 34, Gimnàstic de Tarragona-Arrabassada. Aquest Pla ocupa 124.000 m2 ubicats entre la rotonda de la Via Augusta, la ITV i els terreny del Club Gimnàstic, i contempla la construcció de 550 habitatges, 120 dels quals tindran caràcter social.

Els propietaris dels terrenys són l’Ajuntament de Tarragona, que té el 45 % de la superfície, el Club Gimnàstic Nàstic també amb el 45% i el 10% restant que és de particulars.

El conseller de Territori, Xavi Puig, ha manifestat que “ l’Ajuntament impulsa la creació de 500 habitatges a la zona del Nàstic i amb això acabem d’ordenar el sector de la Vall de l’Arrabassada que és una de les entrades de la ciutat. Entenem que aquest sector genera ciutat cohesionada i sostenible, a diferencia d’altres. Des del govern municipal apostem per plans urbanístics petits i mitjans, que omplen els forats de la ciutat i la fan forta. Aquest pla se suma a d’altres plans que estem tirant endavant a diferents punts de Tarragona, de manera que repartim joc entre el centre i els barris per tal de fomentar la cohesió”.

El pla està promogut per l’Associació Administrativa de Cooperació Provisional del PMU-34 Gimnàstic de Tarragona.