El Seminari de Tarragona aplega una trobada d’experts en turisme i patrimoni internacional

La trobada aplega 25 experts en turisme i patrimoni de les 9 ciutats que formen part de la nova ruta per l’Antiga Europa que la UNESCO i National Geographic impulsen

El Centre Tarraconense El Seminari aplega des d’avui i fins divendres el workshop ‘World Heritage Journeys of Europe. Ancient Europe’. La trobada aplega 25 experts en turisme i patrimoni de les 9 ciutats que formen part de la nova ruta per l’Antiga Europa que la UNESCO i National Geographic impulsen, amb el finançament de la Unió Europea. Es tracta de la primera trobada d’aquest grup de treball, que ha de permetre configurar tots els detalls de la configuració i difusió de la ruta perquè estigui a ple rendiment l’any 2018.

Les altres vuit localitats que acompanyaran Tarraogna en aquesta nova ruta són: el Santuari d’Asclepeion d’Epidaure (Grècia), el conjunt arqueològic d’Olímpia (Grècia), Sicília i la Necròpolis de Pantalica (Itàlia), l’àrea arqueològica i la basílica d’Aquileia (Itàlia), la planícia de Stari Grad (Croàcia), la ciutat antiga de Nessèbar (Bulgària), l’aqüeducte romà del Pont del Gard (França) i els monuments romans, la catedral de Sant Pere i l’Església de la Nostra Senyora a Trèveris (Alemanya).

La benvinguda oficial ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, la consellera de Patrimoni, Inmaculada Rodríguez i de Peter DeBrine, Senior Project Officer de l’Oficina de Patrimoni Mundial de la UNESCO.