Un taxista nega la carrera a Bonavista si no es paga per avançat

La dona que denuncia el fet descriu l’actuació com a “marginal”

Aquesta setmana una dona ha denunciat públicament la negació d’un taxista a portar a la seva filla al barri de Bonavista. Segons ella, la seva filla  i una amiga van demanar un taxi a l’estació de Tarragona el dissabte dia 23 a les 6.50 h. Un cop van pujar al taxi el conductor els preguntà el destí, les passatgeres li van contestar que Bonavista, i davant de la resposta va demanar que li paguessin per avançat, ja que es tractava d’una zona “conflictiva”. Davant d’aquesta resposta, les noies van decidir baixar del taxi per sentir-se discriminades i van pujar a un altre, el qual sí que les va portar al seu destí, sense posar cap mena de problemes.

La mare d’aquesta noia ha deixat clar que no denuncia el fet que li demanés uns diners abans de realitzar el servei, sinó que ho fes perquè el destí era Bonavista, actuació que ha qualificat de marginal. En paraules seves “aquí a Bonavista som persones honrades i treballadores. No volem al nostre barri persones com vostè, agafaré el seu número de llicència i posaré una queixa a l’Ajuntament”.

Davant d’aquesta queixa han estat moltes les persones que han ofert suport a aquesta dona, els quals han aplaudit que es denunciïn casos com aquests que només fan mal al seu barri i a les persones que se l’estimen.