Un home, enxampat amagant-se una màquina d’afeitar als pantalons a un comerç de La Floresta

L'home també tenia pendent un esbrinament de domicili i citació del jutjat d'instrucció número 6 de Tarragona

0
257
Circ Raluy Legacy 728×90

Ahir a les 20 h del vespre el vigilant d’una gran superfície comercial del barri de la Floresta va trucar alertant que havien retingut un home per realitzar un furt a l’interior de l’establiment. En concret, mitjançant el sistema de videovigilància intern es va comprovar com un individu havia intentat robar una màquina d’afeitar per valor de 47,90 € amagant l’objecte dins del seu pantaló.

Quan la Guàrdia Urbana es va desplaçar al centre comercial per realitzar la detenció va comprovar que l’individu, un home de 31 anys, a més tenia pendent un esbrinament de domicili i citació del jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona.

Detingut per ordre de crida i cerca pendent

D’altra banda, la Guàrdia Urbana ha detingut un home de 26 anys al qual constava una ordre de crida i cerca. Ahir al vespre agents que realitzaven tasques de seguretat ciutadana per la Part Baixa de la ciutat van observar un individu conegut per altres fets delictius. Al comprovar-ne la identitat van veure com constava vigent un requeriment de detenció procedent del Jutjat d’Instrucció número 5 de Tarragona amb motiu d’un robatori amb força, motiu pel qual va ser detingut.

FER UN COMENTARI