Un home de 41 anys ha estat detingut per robatori amb violència i lesions

El cos policial va ser advertit divendres a les 21 h que un establiment comercial del carrer de la Unió havia patit un robatori i que l'autor havia fugit en direcció a la Rambla Nova

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana. Foto: Cedida

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 41 anys com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i/o intimidació i lesions (lleu).

El cos policial va ser advertit divendres a les 21 h que un establiment comercial del carrer de la Unió havia patit un robatori i que l’autor havia fugit en direcció a la Rambla Nova. El lladre hauria robat diferents aliments i, posteriorment, hauria trencat a cops el vidre de l’aparador de l’entrada. Mitjançant la descripció facilitada els agents van poder detenir la persona sospitosa. Va ser necessari l’ús de la força, ja que l’home es trobava molt agressiu.

Els agents van comprovar posteriorment que el mateix individu podia ser l’autor d’un robatori a la via pública aquell mateix vespre. En concret l’home hauria colpejat una persona per prendre-li un paquet de tabac i el telèfon mòbil. Tots dos objectes es trobaven entre les pertinences de l’home detingut.