Puja a 8 el nombre de ferits en l’explosió de la química de Tarragona

Es continua buscant una persona desapareguda i a banda hi ha hagut una altra persona morta en l'esfondrament d'un edifici

Imatge de l'explosió a una de les empreses de petroquímica de Tarragona.
El balanç de ferits a l’explosió de Tarragona és fins a les deu de la nit de vuit persones, una d’ells en estat crític i l’altre molt greu, segons ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés, des del centre de gestió dels equips d’emergències instal·lat a Reus. Aquestes dues persones han estat traslladades a la unitat de cremats de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. A banda, una tercera persona ha resultat ferida amb lesions de gravetat menor i ha estat traslladada a l’hospital tarragoní Joan XXIII. També hi ha hagut cinc ferits lleus, dos traslladats a l’hospital Sant Joan de Reus i els altres tres donats d’alta in situ. En paral·lel, es continua buscant una novena persona desapareguda en l’accident.
També cal destacar que hi ha hagut una persona morta al barri tarragoní de Torreforta després que s’hagi esfondrat el sostre del pis on estava, presumptament a conseqüència de la mateixa explosió.