Presó provisional comunicada i sense fiança per a dos detinguts pels aldarulls a Tarragona

Els altres tres detinguts han sortit en llibertat provisional amb mesures cautelars

0
221
Pla general de la noia detinguda pujant a la furgoneta de la Policia Nacional, envoltada d'agents, durant els aldarulls d'aquesta nit de dijous.
El jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a dos dels cinc detinguts pels disturbis d’aquesta setmana a la ciutat. La magistrada ha deixat en llibertat provisional els altres tres detinguts, que hauran de comparèixer quinzenalment al jutjat. També se’ls ha retirat el passaport i se’ls ha prohibit sortir del territori i d’acudir, aproximar-se o participar en actes o manifestacions, a menys d’un quilòmetre durant un període de sis mesos. Segons fonts judicials, els joves estan acusats de delictes de desordres públics.
Els joves enviats a presó van ser detinguts dijous a la nit per agents de la Policia Nacional de paisà. Segons l’advocada d’una de les detingudes, Teresa Rosell, és “inexplicable” l’ingrés a presó de dos dels cinc detinguts, perquè la imputació -del delicte per desordres públics- és la mateixa per a tots. Rosell ha assenyalat que els arrestats que se’n van al centre penitenciari de Mas d’Enric són els dos que tenen l’atestat de la policia espanyola. “És repressió i escarment màxim perquè els joves no tornin a sortir al carrer”, ha expressat la lletrada.

FER UN COMENTARI