L’home agredit a la Part Alta afirma que ningú el va socórrer

La víctima va rebre cops, pedrades i escopinades

Imatge del portal de Sant Antoni.

El passat dissabte dia 7 saltava la notícia de l’agressió a un home a la Part Alta per part d’un grup de joves. La víctima va ser acorralada al portal de Sant Antoni quan sortia de treballar i va rebre cops i escopinades, segons ell, per part de 8 joves d’origen marroquí que l’insultaven sense motiu i algun d’ells en estat ebri.

La víctima, en rebre la primera escopinada, va dirigir-se als agressors dient-los que fossin més cívics i no el molestessin, però quan un d’ells va agafar-li de la jaqueta, ell es va defensar i tot el grup va unir-se. L’home esmenta que “em vaig defensar dels quatre primers cops, però van començar a llençar-me pedres i quan intentava escapar vaig caure. Va ser llavors quan em van omplir a puntades i cops de puny”, conclou. Seguidament va escapar i va demanar ajuda a un vehicle proper, el qual va negar-se argumentat que “no puc ajudar-lo, em poden trencar el cotxe”.

Els geganters del Passeig Torroja, que van ser testimonis de l’agressió, van trucar a la policia, encara que una ambulància va arribar abans i va endur-se a l’home a l’hospital.

L’agredit denuncia que no va rebre cap mena d’ajuda per part dels allí presents perquè els geganters esmentaven que hi havia menors i no podien atendre’l. Els agressors van empentar la víctima fins al gegant Egipci i aquest es va tacar de sang mentre els geganters cridaven “s’ha tacat de sang!”, explica la víctima. En caure l’home a terra els assaltants van dispersar-se i una ciutadana que passejava pels voltants va gravar els fets.

Segons relata la víctima “la colla gegantera en cap moment va apropar-se per ajudar-me, al contrari, van agafar al gegant i van marxar excusant-se que anaven amb nens”.

Els Mossos continuen investigant els fets i als autors de l’agressió en un moment que els habitants de la Part Alta de Tarragona tornen a denunciar la inseguretat que viuen cada dia.