Els Mossos denuncien dues vegades un mateix motorista per excés de velocitat al Priorat

Hi ha una diferència de només 3 hores entre les dues infraccions detectades

Imatge del motorista denunciat. Foto CEDIDA

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van sancionar aquest cap de setmana en dues ocasions el conductor d’una motocicleta que circulava amb un acompanyant per excés de velocitat.

Els fets van passar en dos controls de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert a la carretera N-420, dins de la comarca del Priorat. Es tractava de dos controls dels diversos que els mossos van establir durant el cap de setmana a les vies de la demarcació per conscienciar als motoristes sobre el risc existent de patir accidents greus.

Pels volts de les nou del matí, els mossos van detectar per primer cop al vehicle que circulava a 131 Km/h. Tres hores més tard, la mateixa motocicleta va tornar a ser detectada a la mateixa via, però en sentit contrari, circulant a 119 km/h. Cal dir que el límit de velocitat en tots dos casos era de 90 km/h.

Dintre del dispositiu de prevenció d’accidents de motocicleta, els agents van controlar 722 vehicles dels quals 54 van ser denunciats administrativament per excés de velocitat. Del total de denunciats, 27 eren conductors de motocicletes.