El propietari del bar de Bonavista colpeja un veí amb una cadira

La causa de la baralla ha tornat a estar la terrassa del bar que ja ha estat motiu de polèmica durant aquests dies

Una terrassa a Bonavista. Foto: cedida

Després de la polèmica entre els avis i el propietari d’un bar de Bonavista per la retirada d’uns bancs per tal d’ampliar la terrassa del local, aquest espai ha tornat a ser motiu de discussió. Cap a les 12:15h d’aquest dimecres, un veí de la zona i l’amo de l’establiment han estat protagonistes d’una discussió que ha culminat amb una agressió física. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a La Ciutat, després que el veí empenyés al propietari del local, aquest ha colpejat l’altre amb una cadira de la seva terrassa provocant-li una ferida a l’orella.

L’alerta tornava a esclatar aquest matí a Bonavista amb el mateix propietari del bar que ha estat durant aquests dies protagonista d’un enfrontament amb els veïns de la zona per la retirada dels bancs on els avis es reuneixen. Aquesta vegada, el conflicte no ha estat amb els avis, però el motiu ha estat pràcticament el mateix. Segons han explicat testimonis que es trobaven al lloc dels fets en aquell moment, el veí només ha mogut unes cadires perquè no podia passar i hauria estat en aquell moment quan l’amo del negoci l’hauria increpat. La discussió entre ambdós ha anat a més fins que el propietari ha estomacat el veí amb una cadira al cap, provocant-li ferides, segons relaten els testimonis.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a La Ciutat que el veí ha recriminat alguna cosa al propietari sobre la terrassa i, després que el primer empenyés l’amo del negoci, aquest últim li ha propinat un cop a l’altre amb una cadira. Dues patrulles del cos policial s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han realitzat tasques de mediació, ja que les dues parts han expressat que no saben si posaran denúncia. Tot i això, les ferides han estat lleus i l’home ha estat atès al mateix lloc dels fets.