Detingut un jove de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública a Tarragona

A més, la Guàrdia Urbana també ha detingut un home de 39 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Aquest dissabte el cos policial va rebre l’avís per part d’un agent fora de servei que informava que al carrer Frederic Mompou s’estava produint un possible repartiment de droga.

Una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets i va localitzar-hi cinc joves asseguts als bancs del parc infantil. Després de veure els agents els joves es van posar nerviosos i dos d’ells van intentar marxar del lloc corrents, però van ser interceptats. A un d’aquests joves se li troba un embolcall amb substància vegetal, suposadament marihuana.

Els agents van parlar amb la resta d’integrants del grup de joves i van assegurar que un d’ells els havia venut la droga i que es guanyava la vida d’aquesta manera. Fet l’escorcoll a aquest individu se li van trobar onze bossetes de plàstic amb substància vegetal verda, una balança de precisió i 60 € fraccionats, motiu pel qual va ser detingut.

Detingut per delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 39 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Aquest divendres a les 20 h del vespre quatre agents van realitzar un servei de vigilància i seguiment d’un individu per la possible venda de substàncies estupefaents al carrer Sant Antoni Maria Claret, fets que havien estat lamentats pels veïns en diferents ocasions.

Els agents van observar com l’individu seguit rebia diners i, a canvi, facilitava sobres petits de plàstic.

Els agents van detenir el venedor per un presumpte delicte contra la salut pública. En l’escorcoll que li van realitzar, els agents van localitzar a la seva jaqueta quatre embolcalls de plàstic amb pols de color blanc a l’interior.

Denunciat per desobediència i armes intervingudes

Aquest diumenge, a les 17.45 h, a la plaça Catalunya de Sant Pere i Sant Pau, una dotació de la Guàrdia Urbana es va aproximar a un vehicle mal estacionat. Aleshores s’hi va aproximar un individu, que podria ser el conductor del vehicle, que mostrava símptomes d’anar begut i que oferia una actitud despectiva vers els agents. Als seients de l’interior del vehicle es podien observar una escopeta fora de la funda, un matxet i un ganivet.

Els agents van aixecar acta d’intervenció cautelar de les armes i va denunciar l’home per desobediència als agents de l’autoritat.