Una explosió de colors al cartell del XXVII Concurs de Castells

El Concurs es farà en 3 jornades: el 30 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra, i el 6 i 7 de juliol a la TAP de Tarragona

0
487
Presentació del cartell del Concurs. Foto: EF

Aquest matí s’ha presentat el cartell i la imatge oficial de la XXVII edició del Concurs de Castells de Tarragona. La seva autora és Aina Mallol i defineix el cartell com “una explosió de colors sobre el terra de la TAP”. El Concurs tindrà tres jornades: el 30 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra, i el 6 i 7 de juliol a la TAP de Tarragona.

El cartell és un reflex de la mar de sentiments que tinc quan tanco els ulls i penso en el Concurs, ha comentat l’autora del cartell i dissenyadora gràfica, Aina Mallol. La dissenyadora ha explicat que ella té una vinculació amb el món casteller des que té 12 anys i, per això, ha assegurat: “És un somni per aquells que ens dediquem als castells poder realitzar la part gràfica del Concurs”. Per ella, era important que “totes les colles se sentissin identificades en el meu cartell”.

Una de les novetats a destacar d’aquesta edició del Concurs és el canvi de terra de la TAP, l’arena serà substituïda per ciment. La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que aquest canvi “millorarà els temes de seguretat”. A la Tarraco Arena Plaça, les colles actuaran dissabte 6 i diumenge 7; dissabte les colles dels llocs 30 al 13 de la llista de classificació i diumenge de la posició 13 a la 1. El diumenge 30, a Torredembarra hi seran les colles de la posició 42 a la 31.

Venda d’entrades a partir del 31 de juliol
El dimarts 31 de juliol a les 10h es posaran a la venda les entrades del Concurs per a les jornades de la TAP, ja que la jornada de Torredembarra serà gratuïta. Els enllaços de las pàgines webs d’accés per a la compra d’entrades es sabrà el mateix dia 31 a les 10h. Les entrades no seran numerades i es podrà comprar només un màxim de 4 entrades per persona.

El preu de les entrades és de 5 euros el dissabte i de 7 euros el diumenge. En total, per dissabte es posaran a la venda 4.080 entrades de la graderia, les colles disposaran de 360 i els patrocinadors de 300. Per diumenge, el públic disposarà de 3.680 entrades, 760 per les colles i 300 pels patrocinadors. El pressupost total del Concurs és de 450.000 euros, 300 mil euros d’aportació municipal i 150 mil euros d’aportació públic-privada.

FER UN COMENTARI