Un saxofonista dedica el cant dels ocells a Forcadell a la presó Mas d’Enric cada dia

Òscar Cid, que també és membre del CDR Tarragona Eixample, ho fa a diari, a les 19h, des del passat divendres

El passat divendres, 20 de juliol, Carme Forcadell era traslladada a la presó de Mas d’Enric, al Catllar, procedent de Puig de les Basses, a Figueres. Des d’aquell mateix dia, Òscar Cid, membre del CDR Tarragona Eixample, tot i que a títol personal, interpreta diàriament el cant dels ocells amb el seu saxo a les portes del centre penitenciari. Cid ho fa de dilluns a diumenge, a partir de les 19h, i anima totes aquelles persones que es vulguin afegir a aquesta iniciativa amb altres instruments o que tinguin altres propostes.

L’objectiu és que “no se senti tan sola” i “donar-li alegria i il·lusió”, explica el saxofonista i membre del CDR Tarragona Eixample. “Que sàpiga que molta gent es recorda d’ella”, diu Cid, que pensa que Forcadell deu sentir la seva melodia, però en cas que no sigui així, com a mínim que “sàpiga que cada dia hi ha una persona a les portes de la presó per ella”.

D’altra banda, Cid diu que “tothom que es vulgui apuntar serà benvingut” com també està obert “a altres propostes”. A més, la gent que no pugui desplaçar-se fins a la presó, pot veure la interpretació del saxofonista a través del seu Facebook en directe cada dia.