Tensió entre antivacunes i vigilants de seguretat del Corte Inglés a Tarragona

Pla general de l'entrada del Corte Inglés de Tarragona, el primer dia d'obertura per l'entrada de la ciutat en la fase 2. Foto del 25 de maig del 2020 (horitzontal).

Un grup d’antivacunes va anar ahir a la tarda al centre comercial El Corte Inglés de Tarragona i es va produir un aldarull entre els manifestants i els vigilants de seguretat del centre comercial.

En el vídeo, al que ha pogut accedir La Ciutat, es veu com un grup de manifestants entra a l’espai del Corte Inglés i els vigilants de seguretat els hi tallen el pas dient que és una propietat privada i que no es pot gravar. Un dels vigilants li diu al manifestant que està gravant que ho deixi de fer i que no li gravi la seva placa d’empleat.

La situació es comença a posar tensa quan el vigilant diu: “no s’apropi i deixi de gravar la meva placa d’empleat”. Mentre que el manifestant exigeix que l’empleat no el toqui. Llavors, el vigilant li dona una empenta al que grava per tal que aquest vagi cap enrere i no s’apropi més a ell. Aquí és quan comencen els crits i el manifestant li recrimina al vigilant que no li pot donar una empenta i que es considera una agressió. “Et rebento, fill de puta. Cabró. Hi ha hagut una agressió”, crida el manifestant mentre continua gravant.

El grup d’antivacunes es manifesten exigint una sèrie de mesures com la retirada del passaport Covid, el fi de les vacunacions i la continuació de les llibertats. Els manifestants es reuneix de manera habitual cada dissabte a la tarda a la plaça de la Font de Tarragona per fer escoltar les seves veus i les seves opinions respecte a la situació actual del país.