Tarragona participa en el concurs de reciclatge de vidre El Contenidor d’Or

El guanyador final serà premiat amb 20.000 € per invertir en un projecta social o cultural

Tarragona participa en el concurs de reciclatge de vidre El Contenidor d’Or que premia els municipis amb més compromís amb el medi ambient. Des d’aquest mes de novembre i fins a l’abril del 2018 dotze ciutats d’arran de Catalunya intentaran augmentar la quantitat de vidre reciclat per persona amb relació al mateix mes de l’any passat.

El guanyador mensual rebrà un contenidor daurat de manera simbòlica per l’esforç. La gerent d’ECOVIDRIO, Silvia Moyo, ha dit que amb aquest gest volen “posar en valor aquest reciclatge que pot arribar a ser ‘or’ en sentit figurat”, ja que comporta un “benefici econòmic, ambiental i social”.

El guanyador final serà premiat amb 20.000 € per invertir en un projecta social o cultural. La consellera de neteja, Ivana Martinez, ha exposat la idea d’invertir els diners en la creació d’un nou parc infantil en el cas de ser proclamats guanyadors. El parc estaria ambientat en el reciclatge per poder animar als nens a reciclar en un futur. La consellera també ha animat a tots els ciutadans a reciclar vidre i participar en aquesta iniciativa.