Tarragona millora la xarxa de centres cívics

Reformes als equipaments de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau

0
377

El Centre Cívic de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, gaudeixen de millores en les seves instal·lacions per poder seguir fent activitats. “La prioritat per l’inici de l’any 2019 és disposar d’un pla de millora a 4 anys que permeti que tots els equipaments de proximitat siguin accessibles”, explica la consellera de Centres Cívics, Ivana Martínez. I remarca: “Els centres cívics, com a equipaments de proximitat que són, esdevenen un punt de trobada i de cohesió social i territorial de la ciutat. Per això, no deixem d’invertir per millorar aquestes equipaments”.

Després de que quedés enllestida la primera fase de remodelació al Centre Cívic de Sant Salvador, durant el mes de novembre s’adjudicaran les tasques per l’arranjament dels vidres. La millora del centre va començar fa uns mesos amb la instal·lació d’elements protectors dels vidres de la façana i l’arranjament de la sortida d’emergència de la ludoteca.

Alhora, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, un dels centres amb més concurrència d’activitat i ciutadania, renovava fa dues setmanes el terra de l’escenari del Teatre, fet necessari i que millorarà les representacions, assajos i activitats que s’hi duguin a terme.

D’altra banda, en breu s’iniciaran també els tràmits per l’adjudicació del terra del gimnàs del mateix equipament, que esdevindran la millora definitiva a les dues sales amb més metres quadrats de l’equipament ubicat al barri de Sant Pere i Sant Pau.

El cost total de les millores és de: 48.107,12 €

FER UN COMENTARI