Tarragona Impulsa acull la IV Jornada de Promoció de l’Emprenedoria per al professorat

La jornada s’ha dut a terme el dijous dia 5 de setembre, amb la participació de 50 professors dels quatre centres de formació professionals de la ciutat

0
142

Tarragona Impulsa ha acollit la IV Jornada de Promoció de l’Emprenedoria per al Professorat amb l’objectiu de crear un espai d’experimentació i coneixement de recursos i metodologies aplicables tant en la gestió, preparació, avaluació i comunicació de projectes innovadors com en el dia a dia a l’aula amb l’alumnat de Formació Professional. La jornada s’ha celebrat aquest dijous a les instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera.

Aquesta quarta edició pretén aconseguir un acompanyament del professorat en la capacitació en temes d’emprenedoria i innovació, posant de relleu les dificultats que es poden trobar en la gestió de projectes i aconseguir solucionar tots els reptes que van sortint en el procés de treball.

Joan Carles Sambró Ortiz, professor d’informàtica i membre de l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV, ha estat el ponent de la IV edició i el públic assistent ha estat de 50 professors dels quatre centres de formació professional de la ciutat de Tarragona: Comte de Rius, Vidal i Barraquer, Pere Martell i Cal·lipolis.

La jornada ha estat coorganitzada per Tarragona Impulsa i l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV i compta amb el cofinançament de Catalunya Emprèn, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

FER UN COMENTARI