Tarragona se solidaritza amb la Platja Llarga

Ddesenes de voluntaris han participat en una acció per restaurar la Platja Llarga. CEDIDA

Desenes de persones han participat aquest diumenge al matí en una acció per tal de restaurar la Platja Llarga de Tarragona després dels desperfectes ocasionats pel temporal Glòria. S’hi han realitzat tasques de recuperació i sensibilització de la platja, treballant per restaurar les dunes que van desaparèixer amb la llevantada i garantir així la conservació de la platja.

En l’acte hi han participat l’Ajuntament de Tarragona, la Plataforma Cuidem la Platja Llarga, Greenpeace, Ecologistes en Acció, Gata i Europadirect, entre altres entitats ecologistes de la demarcació. L’alcalde Pau Ricomà i el regidor de Territori de l’Ajuntament, Xavi Puig, també han col·laborat amb l’acció.

La Platja Llarga va ser una de les més afectades pel temporal Glòria. CEDIDA

Aquesta és la segona acció que s’ha desenvolupat entre l’Ajuntament i les entitats ecologistes, ja que dissabte de la setmana passada es van fer les primeres tasques de reconeixement i neteja de material per fer pas, com el pont que travessa cap a la platja Llarga des del Tennis Tarragona. Es tracta d’una acció entre la ciutadania, les entitats i l’Ajuntament per defensar les platges.