Tanquen l’aparcament dissuasiu de Sant Pere i Sant Pau

El propietari dels terrenys ha comunicat a l'Ajuntament que vol recuperar-los

L’aparcament dissuasiu de Sant Pere i Sant Pau, ubicat a l’inici de l’avinguda dels Països Catalans, fa dies que ha deixat de funcionar. Les entrades han estat barrades amb la col·locació de dos blocs de formigó model New Jersey per tal que no hi puguin accedir els vehicles.

Segons avança NacióDigital, aquesta decisió no ha estat presa per l’Ajuntament de Tarragona, sinó que ha estat el propietari dels terrenys qui ha comunicat al consistori que vol recuperar-los i, per tant, el solar ja no pot funcionar com aparcament. Així ho havien acordat les dues parts en el contracte de cessió de l’espai.

L’aparcament va entrar en funcionament l’any 2012 amb la tarifa taronja, però el 2013 va passar a ser gratuït pel fet que es recaptaven pocs diners i la gent preferia aparcar a altres llocs. La gestió i les despeses del pàrquing anaven a càrrec de l’Empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), sempre que el propietari no tingués cap projecte per l’espai. Ara, però, el propietari ha decidit recuperar el solar.