Sis estudiants de la URV es posen en la pell dels diputats i periodistes del Parlament

Durant la simulació d'una setmana a la cambra catalana, han treballat per a l'aprovació d'una llei de regulació de l'accés a l'habitatge i la seva cobertura mediàtica

L’aprovació d’una llei sobre l’accés a l’habitatge de les persones en risc d’exclusió residencial per àmplia majoria dels partits amb representació a la cambra catalana va ser la culminació de la feina feta durant la Setmana del Parlament Universitari 2019 (Spuni). Estudiants de totes les universitats catalanes van posar-se en la pell de diputats, lletrats, lingüistes i periodistes que treballen o cobreixen la informació del Parlament i reprodueixen la seva feina en una simulació.

Sis estudiants de la URV, de Periodisme i de Dret, van participar-hi, fent de la negociació, el treball en equip i la pràctica jurídica i de les rutines periodístiques la seva feina diària del 13 al 19 de juliol. Set dies de feina intensa que els ha permès aprendre i també posar en pràctica allò que ja han treballat durant l’any a classe, amb la tutorització del professor Antoni Carreras.