El secretari general de VOX visita als policies allotjats al ferri del Port de Tarragona

Ortega i Smith afirma que "ha conegut les difícils condicions en què es troben allotjats els nostres policies i guàrdies civils al Port de Tarragona"

Aquest passat diumenge, l’advocat i secretari general del partit polític VOX Espanya, Ortega Smith s’ha personat al Port de Tarragona per tal de visitar als policies allotjats al ferri.

Segons la formació política, l’objectiu d’aquesta visita era de “transmetre tot el suport de VOX pel seu lleial servei a Espanya i a la justa reivindicació de la Justícia Salarial”, a més, Ortega i Smith afirma que “ha conegut les difícils condicions en què es troben allotjats els nostres policies i guàrdies civils al Port de Tarragona”.

Aquest vaixell -de grans dimensions atracat al Port, concretament al Moll d’Andalusia- acull agents de la policia espanyola i la Guàrdia Civil des de dies abans del referèndum de l’1 d’octubre.  El ferri va atracar a Tarragona el 20 de setembre, però l’autorització s’ha anat prorrogant en diverses ocasions: el 5 d’octubre, el 18 d’octubre i el 31 d’octubre. L’embarcació, un creuer amb capacitat per a 800 persones, s’estarà amarrat al Moll d’Andalusia almenys fins al 15 de novembre. Es tracta d’una embarcació comercial anomenada ‘GNV Azzurra’, propietat de la naviliera italiana Grandi Navi Veloci.