Recullen més de 400 quilos de brossa al Bosc de la Marquesa

Es tracta d'una acció mediambiental realitzada per voluntaris

0
542
Imatge dels voluntaris amb la brossa recollida
Circ Raluy Legacy 728×90

La cadena de supermercats Plusfresc i l’Agrupació Càmpings  Tarragona Ciutat han realitzat una acció mediambiental conjunta per netejar el Bosc de la Marquesa el passat cap de setmana amb més de 120 voluntaris, la major part d’ells treballadors de la esmentada companyia arribats des de Lleida, Barcelona i Tarragona. La iniciativa ha permès recollir més de 400 quilos d’escombraries, un “èxit total” segons els organitzadors.

L’activitat es va dividir en dues parts: en primer lloc una visita guiada al bosc en col·laboració de una dotzena de monitors de l’Associació Aurora, i seguidament tot el grup va procedir a les tasques de recollida. La jornada va permetre, durant la pròpia neteja del bosc, la divulgació dels valors de l’entorn, no només naturals sinó també patrimonials, com les torres de guaita, la pedrera de la Creueta o l’embarcador de la Roca Plana.

Per l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat, -en el marc de la Setmana de la Natura i del Dia Mundial del Medi Ambient-, aquesta iniciativa suposa reforçar el seu compromís amb la cura de l’entorn natural en què estan ubicades les seves instal·lacions i donar continuïtat a les accions per minimitzar l’empremta de l’activitat humana que ja van començar el passat any amb el ‘Clean Up Europe Day’ desenvolupat al maig de l’any passat gràcies a l’impuls del Col·legi Sant Pau.

FER UN COMENTARI