Quimi Portet, Carlos Sadness i El Petit de Cal Eril il·luminen el Minipop 2019

Enguany el festival oferirà dos concerts més que l’any passat i dedicarà una atenció especial a la poesia

El Minipop tornarà al passeig de les Palmeres del 31 de maig al 2 de juny amb més hores de música i una aposta per la poesia. Quimi Portet, Carlos Sadness i El Petit de Cal Eril seran les estrelles de la novena edició del festival. L’univers musical del Minipop es completarà amb Xarim Aresté, Dj Lyona, Germà Aire, El Invisible Harvey, Rombo, Yawners, Nyandú i El Pèsol Feréstec.

La directora del festival, Núria Serrano, i el programador musical, Lluís Gavaldà, han destacat que enguany la programació s’incrementa amb dos concerts més que l’any passat (un divendres i l’altre dissabte) i que quatre grups estrenaran disc nou al Minipop. El Petit de Cal Eril presentarà en primícia un treball discogràfic que veurà la llum aquella mateixa setmana. També arribaran amb nou disc sota el braç Xarim Aresté, Yawners i Rombo. D’altra banda, Germà Aire i El Invisible Harvey s’estrenaran a Tarragona.

L’organització ha assegurat que, després del salt qualitatiu de l’any passat, el cartell del 2019 manté el nivell artístic del festival, combinant primeres figures de l’escena catalana amb artistes emergents. Al llarg de nou edicions, el Minipop ha conservat la seva essència de festival de petit format, fabricat de manera artesanal, i alhora ha crescut en qualitat i s’ha situat com una referència. Precisament, aquest mes de gener el Minipop ha renovat el segell
europeu EFFE com un dels millors festivals d’Europa.