Prop de 5.600 passatgers arriben al Port de Tarragona amb cinc creuers

El primer arribarà demà dijous, dos el divendres, un el diumenge i un altre el dilluns

Imatge d'un creuer al Port de Tarragona.

El creuer Sea Cloud de la companyia Sea Cloud arribarà demà dijous, dia 25 d’octubre, a la marina Port Tarraco, al Moll de Costa. El Sea Cloud atracarà a les 8 hores procedent de Barcelona i marxarà a les 14 hores amb destinació a Maó, té una eslora de 109,5 metres i una capacitat per a 64 passatgers.

El divendres, 26 d’octubre, a les 9:30 hores arribarà el Costa Fascinosa, de la companyia Costa Cruise Lines, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de La Valleta (Malta). A les 17 hores marxarà amb destinació a Marsella. El Costa Fascinosa té una eslora de 290 metres i una capacitat per a 3.800 passatgers.

També, aquest divendres, 26 d’octubre, a les 6 hores arribarà el Serenissima, de la companyia Noble Caledonia, a la Marina Port Tarraco, al Moll de Costa, procedent de Barcelona. A les 18:30 hores marxarà amb destinació a Palma de Mallorca. El Serenissima té una eslora de 87 metres i una capacitat per a 110 passatgers.

El diumenge, 28 d’octubre, a les 7 hores arribarà el Wind Star, de la companyia Windstar Cruises, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de Barcelona. A les 17 hores marxarà amb destinació a Eivissa. El Wind Star té una eslora de 134,2 metres i una capacitat per a 148 passatgers.

I, el dilluns, 29 d’octubre, a les 9:30 hores arribarà el Marella Dream, de la companyia Marella Cruises, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de Toulon (France). A les 19 hores marxarà amb destinació a Palma de Mallorca. El Marella Dream té una eslora de 243 metres i una capacitat per a 1.533 passatgers.

Trànsit passeig de l’escullera
El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’escullera. És per aquest motiu que el divendres, diumenge i dilluns, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.