Presentació de la Guia Gourmand 2018

Ha anat a càrrec de Vicent Guimerà, Xef propietari de l'Antic Moli, d'Ulldecona.

Al restaurant Espai Prioral by Joan Urgellès de Reus s’ha presentat la Guia Gourmand 2018, en la seva 27a edició. La presentació ha anat a càrrec del xef propietari, Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí, d’Ulldecona reconegut el 2017 amb una estrella a la Michelin. Acabada la pesentació s’han lliurat les distincions que per l’any 2018 atorga la Guia, per part dels directors Fèlix Llovell i Ramon Segú. Finalment, Joan Urgellès ha ofert a tots els assisstents un exiquisit dinar.

DISTINCIONS DEL 2018

Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:

  • Restaurant de l’any 2018: Joan Urgellès, Reus.
  • Hotel de l’any 2018: BCN Urban, Barcelona
  • Celler de l’any 2018: Ronadelles, Cornudella de Montsant.
  • Restaurant Revelació de l’any 2018: Deliranto, Salou
  • Producte de l’any 2018: Mel Muria, Perelló
  • Vermut de l’any 2018: Yzaguirre, Morell
  • Guia de l’any 2018: Repsol