El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona apropa la cultura de la Costa Daurada a Londres

L'església St. Martin in the Fields ha acollit 'A Journey of Cultural Discovery Around Costa Daurada', una acció adreçada a una trentena de periodistes, bloguers i agents de viatge especialitzats en turisme cultural

El Patronat de Turisme de la Diputació ha dut a terme un esdeveniment adreçat a premsa, bloguers i agents de viatge especialitzats en turisme cultural sota el títol ‘A Journey of Cultural Discovery Around Costa Daurada aquest dijous, 19 d’abril a la galeria de la cripta de l’església St Martin in the Fields de Londres. Es tracta d’una presentació adreçada a professionals, els quals podran descobrir els diferents elements de la Costa Daurada reconeguts com a Patrimoni Mundial per part de la UNESCO, a través d’una visita guiada a una exposició i amb la presència d’un romà de l’antiga Tarraco gràcies a una projecció hologràfica en 3 dimensions.

El conjunt patrimonial de la Tàrraco romana, el Monestir de Poblet, les pintures rupestres, els castells i la gastronomia pròpia de la Dieta Mediterrània, a més d’una presentació del patrimoni cultural català, han centrat l’exposició. Un actor ha fet el rol de guia de l’exposició, conduint als assistents pels espais dedicats a cada un dels elements, explicant-los la riquesa cultural del nostre territori. En finalitzar la visita a l’exposició, se’ls ha ofert un còctel amb productes i vins de la Costa Daurada.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència de 30 periodistes, bloguers i agents de viatge de la capital britànica, rebuts per la directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Marta Farrero, i per representants del Centre de Promoció Turistíca de Catalunya a Londres.

Aquesta acció forma part del programa de promoció de l’Espai de Millora del Turisme d’Art i Cultura, un espai de relació entre els representants del turisme cultural de la Costa Daurada, coordinat des del Patronat de Turisme de la Diputació. Un espai que aquest any pren especial rellevància, ja que se celebra l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i l’Agència Catalana de Turisme també dedica l’any al Turisme Cultural. Tots els assistents a la presentació també són convidats a dos viatges posteriors per conèixer de primera mà la Costa Daurada, un adreçat a premsa i l’altre als agents de viatge.

Durant aquesta presentació, la directora del Patronat ha destacat la importància dels diferents elements patrimonials de la Costa Daurada, al mateix temps que ha fet esment a les bones connexions aèries entre tots dos indrets, tot recordant el nou vol que opera amb l’aeroport de Luton des del passat 27 de març, a través d’easyJet.