Nova sessió d'”Escape Room” de Joel Joan al Teatre Tarragona

L’obra tindrà doble funció el dissabte 4 de maig per la bona acollida de públic

El proper divendres 15 de febrer es posaran a la venda les entrades per una nova funció de l’obra ‘EscapeRoom’ al Teatre Tarragona el dissabte 4 de maig. La nova sessió serà a les 18h de la tarda i ha estat una aposta de l’Ajuntament davant la bona acollida de l’espectacle, que ja té les entrades esgotades per la representació prevista a les 9 del vespre dins la programació de Teatres de Tarragona.

Així el públic de Tarragona podrà gaudir en sessió doble de l’obra dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt, ‘EscapeRoom’. El conegut actor també és un dels protagonistes d’aquesta comèdia de por on dues parelles d’amics de tota la vida, queden per fer un escaperoom —el joc de moda del moment— en un barri de Barcelona on recentment s’ha trobat el cadàver d’un home esquarterat… Els protagonistes pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una mica. Però quan la porta de l’habitació es tanca hermèticament i es posa en marxa el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.

Les entrades es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. Pel que fa als descomptes, recordar que a partir d’aquesta temporada s’han posat en marxa el descompte jove, que suposa una reducció del 50% del preu de l’entrada per a menors de 25 anys.