Nou cotxet elèctric per als nens i nenes que han d’anar al quiròfan al Joan XXIII

0
448

Avui dijous 27 de febrer, l’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha rebut la donació d’un nou cotxet elèctric per a que els nens i nenes que van a quiròfan puguin fer-ho d’una manera més divertida i, per tant, més relaxada i menys traumàtica. Amb aquesta donació, l’àrea pediàtrica de l’hospital té a disposició dels seus pacients pediàtrics dos cotxes i una moto elèctrics.

Dos professionals de l’equip de T-Systems Reus, l’enginyer Daniel Puntos i la programadora Sonia Gascón, han portat personalment el cotxet a l’Hospital Joan XXIII, i han estat rebuts per les dues supervisores del bloc quirúrgic, Anna Vallverdú i Pilar Fortuny. L’enginyer de T-Systems, Daniel Puntos, ha explicat que “aquest gest solidari va néixer com a iniciativa dels propis treballadors i treballadores”. La infermera i supervisora del bloc quirúrgic (quiròfans, CMA i esterilització), Anna Vallverdú, ha reconegut que “els nens i nenes entren diferent al quiròfan, més tranquils, més enjogassats, i també els pares estan més tranquils”.

Avui el Teo ha pogut estrenar el cotxe elèctric. La seva àvia, Maria Teresa Castañeda, ha afirmat que “és una iniciativa magnífica per què es pateix molt amb els nens a un hospital”. “La feina que fan els professionals de l’Hospital Joan XXIII és encomiable, fan la vida més fàcil als nens i als familiars, i els nens estan més contents i més confiables”.

Cal recordar que aquest no és el primer cotxet que reben els nens i nens ingressats a l’Hospital Joan XXIII. L’empresa d’assegurances tarragonina, Vallvè Seguros, ja ens va donar un el passat mes de juny.

FER UN COMENTARI