Munten l’estructura de la terrassa d’un bar sense permís a la plaça de Sant Antoni

Un usuari de Twitter ho ha denunciat i l'Ajuntament ha confirmat que aquesta ocupació s'està realitzant sense permís

0
2051

Un usuari de Twitter (orbital_pi) ha denunciat, aquest dijous, la instal·lació d’una estructura a la plaça de Sant Antoni que estaria destinada per al muntatge de la terrassa d’un bar. El compte s’ha dirigit a l’Ajuntament, preguntant si hi hauria algun tipus de permís per a aquesta ocupació. Des del consistori han confirmat que, efectivament, aquesta instal·lació s’està realitzant sense permís, motiu pel qual serà retirada.

Els veïns de la Part Alta s’han aixecat aquest dijous amb la sorpresa que la plaça de Sant Antoni ha deixat de ser plaça per convertir-se en la improvisada terrassa d’un bar. L’usuari de Twitter (orbital_pi) ha posat en coneixement de l’Ajuntament que s’ha retirat un dels bancs d’aquest plaça i l’altre s’ha desplaçat per instal·lar una estructura que estaria destinada al muntatge de la terrassa d’un bar. A més, l’usuari s’atreveix a afirmar que “serà la terrassa del bar Las Vegas”. En aquest sentit, l’internauta es preguntava si realment els propietaris d’aquest establiment tindrien algun tipus de permís per realitzar la instal·lació.

L’Ajuntament, a través de Twitter i en resposta al requeriment de l’usuari anterior, ha confirmat que “aquesta ocupació s’està duent a terme sense autorització”. Per tant, “avui mateix s’ordenarà la seva immediata retirada amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana”, han assegurat les fonts del consistori.

FER UN COMENTARI