Multitudinari tast popular del ‘Magik Boada’, la nova beguda de les Festes de Sant Magí

El combinat del mestre Eduard Boada i del restaurador José López, fundador del licor d’arròs El Petonet, triomfa entre els tarragonins

La nova beguda de les Festes de Sant Magí, el ‘Magik Boada’, s’ha presentat en societat amb un multitudinari acte de degustació celebrat a la plaça del Fòrum. El tast popular del còctel de baixa graduació creat pel mestre Eduard Boada i el restaurador José López, fundador del licor de crema d’arròs El Petonet, ha obtingut un gran èxit de participació enmig d’un ambient festiu i de molta animació. La resposta dels tarragonins i tarragonines fa que els impulsors de la iniciativa estiguin convençuts que el ‘Magik Boada’ es convertirà ja a partir d’aquesta edició en la beguda típica de Sant Magí.

L’acte, que forma part del programa de festes de Sant Magí 2019, ha tingut lloc entre les 19 i les 21 hores d’aquest dimecres, davant de l’establiment ‘La Caseta de les Tres Bessones’, propietat d’en José López. El combinat s’ha guanyat els elogis d’aquells quel’han tastat, gràcies al seu sabor, molt suggeridor i refrescant, i a la seva composició, basada únicament en ingredients naturals, sense glútens ni lactis afegits. L’artista Josep Maria Rosselló és l’autor de la inconfusible imatge de marca dissenyada expressament per identificar el còctel.

El ‘Magik Boada’ es fa amb licor d’arròs El Petonet, cervesa i granissat de llimona, amb un toc de llima. Tota la informació per tal de preparar-lo com estableix la recepta coctelera d’en Boada es pot consultar a la web d’El Petonet i també al seu compte a les xarxes socials Facebook i Instagram (@elpetonet). Els seus creadors remarquen, d’altra banda, la importància de fer-ne sempre un consum responsable.

El Petonet, la beguda que serveix de base al nou còctel ideat per a les Festes de Sant Magí, és un producte fet a Tarragona que està aconseguint un gran reconeixement internacional. En menys de tres anys de trajectòria, ja ha obtingut dos premis de forta rellevància que el certifiquen com un dels millors licors del món, una opció de referència, innovadora i d’excel·lent qualitat, també apta per a vegans i vegetarians.

L’última i més recent distinció ha estat atorgada a Brussel·les per part del prestigiós comitè d’experts iTQi (International Taste&QualityInstitute), on va rebre el Superior Taste Award després d’assolir dues estrelles d’or en l’avaluació efectuada per més de 200 reconeguts tastadors de tot el món. Aquest guardó se suma al que ja es va adjudicar l’any 2018 com a producte més innovador en la seva categoria a Innoval (Feria Internacional Alimentaria de Barcelona).