Múltiples incidències registrades per la Guàrdia Urbana pel fort vent

S’està procedint a la retirada de nombrosos arbres que han caigut a diferents punts de la ciutat

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha registrat nombroses incidències provocades pel fort vent aquest matí. A l’avinguda Roma ja s’ha retirat un semàfor que ha caigut pel fort vent i que ha fet caure 19 motos que estaven estacionades. A la Rambla Vella també ha caigut un semàfor a l’alçada del carrer Sant Francesc.

S’està procedint a la retirada de nombrosos arbres que han caigut a diferents punts de la ciutat. A la Rambla Nova ha caigut un arbre a la coca central a tocar la plaça Imperial Tàrraco, també han caigut branques en altres punts i s’ha assegurat un tram a tocar de la Font del Centenari pel perill que pogués caure un dels arbres, a tota la zona ja hi està actuant la Brigada Municipal. Han caigut 13 arbres que no han provocat danys personals en els següents punts: Francesc Bastos, Roig i Bergada, Joan Fuster, Via Augusta, Mozart, passeig Independència, antiga N340 abans d’Icomar, Joanot de Martorell i Arnau de Vilanova a Entrepins, Ripollès i avinguda Mediterrani a La Mora, Bloc Llorer i a la Rambla de Ponent. S’ha tallat l’accés de l’antiga carretera de Salou, a l’alçada del Tanatori, pel perill de caiguda d’un arbre de grans dimensions.

Altres incidències que s’han produït:

– Una porta de grans dimensions d’una empresa del carrer Coure s’ha després ocupant la calçada.

– Els Bombers han assegurat una bastida a Vidal i Barraquer.

– Ha caigut un mur a l’avinguda Roma que ha obligat a tallar el trànsit però la zona ja ha quedat restablerta.

– S’han arrencat plaques d’algunes teulades sense provocar danys greus a un dels establiments de la Gavarres, en un edifici de l’avinguda Catalunya, a Manuel de Falla, al carrer Sant Llorenç, al carrer Gran Canaria i a la Torre Catalunya de l’avinguda Roma.

– S’han després tendals de balcons al carrer Riu Clar i persianes al carrer Gasòmetre i s’han trencat vidres en diferents que no han causat danys personals.