Modificacions dels actes de Santa Tecla d’aquest dissabte a causa de la pluja

Alguns han canviat de lloc o es faran un altre dia

Imatge del cartell de Santa Tecla 2019. Foto: Ajuntament de Tarragona

A causa de la pluja que està caient aquest matí a la ciutat de Tarragona alguns actes de les festes de Santa Tecla d’aquest dissabte, 21 de setembre, han sofert modificacions importants. A continuació enumerem els canvis ja confirmats en aquests moments:

  • L’activitat Viding Tecla Parc, activitats esportives familiars organitzades inicialment pel CD Viding Sant Jordi a les 10 h a la plaça Corsini s’han suspès a causa de la pluja. L’organitzador anunciarà en el seu moment si l’activitat es fa finalmet un altre dia fora del marc de les festes.
  • L’espectacle Dispositivo Labranza, del Colectivo Lamajara, previst inicialment a les 11 h a la plaça de la Pagesia tindrà lloc finalment a la mateixa hora al Teatre Auditori del Camp de Mart. L’acte està organitzat pel Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad.
  • El vermut xaranguero, amb la participació de la Xaranga Tocabemolls, la Xaranga Pujats de To, la Xaranga La Capona i la Xaranga Els Guirigalls, previst inicialment a les 13 h a la plaça de les Cols, tindrà lloc finalment a la mateixa hora al Teatre Auditori del Camp de Mart.
  • La Truitada nastiquera, organitzada pel Gimnàstic de Tarragona i prevista inicialment a les 13 h a la Rambla Nova tindrà lloc finalment demà diumenge, 22 de setembre, a les 10 h, a l’entorn del Nou Estadi, en el marc de la prèvia del partit Nàstic – UE Cornellà.
  • Cal recordar que ahir ja es va comunicar l’ajornament de la Festa del 10è aniversari del Club dels Tarraconins, amb l’espectacle Reggae per xics de The Penguins, que tindrà lloc finalment el dissabte 5 d’octubre, a les 11 h, als jardins del Camp de Mart.

Des de l’Ajuntament recorden que la millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals, en especial el twitter de Santa Tecla. Els possibles canvis també s’incorporaran a l’app TGN Agenda.