L’obra teatral ‘Max in love-Respecta’m’, present en la programació de Santa Tecla

Es podrà veure dijous dia 20, a l’Antiga Audiència

L’obra teatral ”Max in Love – Respecta’m” es tornarà a representar dijous, 20 de setembre, a les 21 hores a l’Antiga Audiència, amb motiu de les festes de Santa Tecla. L’obra pretén crear consciència col·lectiva sobre les conductes sexistes, aconseguint d’aquesta forma una festa major més saludable i respectuosa. L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament de la sala.

”Max in Love – Respecta’m” és una obra de teatre creada i protagonitzada per set actors i actrius que han estat seleccionats entre l’alumnat de diferents centres educatius de secundària del municipi. En format de petites històries entrellaçades de la vida quotidiana, els joves protagonistes convidaran a reflexionar d’una manera activa, lúdica i amb un punt divertit sobre qüestions que els preocupen. Hi apareixen, entre d’altres, temes com la sexualitat, els dubtes, els tabús, la identitat sexual, l’amor romàntic, l’alcohol, les drogues il•legals, les conductes sexistes, el ‘botellón’ o les festes.

El projecte, que també es treballa en les aules amb l’alumnat de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius durant el curs, vol aconseguir la millora de les condicions ambientals i educatives dels nostres joves, prevenint les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual en diferents contextos, alhora que afavoreix la reflexió sobre el consum d’alcohol i altres drogues en contextos festius.

‘Max in Love – Respecta’m’ és alhora una potent eina d’educació emocional que posa el focus en les relacions respectuoses entre els iguals, seguint el fil conductor de la campanya municipal Respecta’m, iniciada a Tarragona l’any 2016 en l’àmbit de l’oci nocturn i les festes locals.

L’espectacle està impulsat per l’Ajuntament de Tarragona, a través de Polítiques d’Igualtat, el Servei de Prevenció de les Addiccions i Joventut.

Enguany per les festes de Santa Tecla, la campanya Respecta’m a més de continuar amb les accions de Komando Nits Q i la difusió informativa mitjançant cartellera i altres elements, compta amb la carpa Respecta’m-punt lila com a mesura de prevenció i actuació contra les violències masclistes i lgtbi-fobiques als espais d’oci i festius.