L’Institut Pons d’Icart llueix un mural artístic en record del setge del Francès

La intervenció de l’artista urbàMeganforma part del projecte “Educació per la pau” i compta amb el suport de la Generalitat, l’Ajuntament i Repsol

0
544
Circ Raluy Legacy 728×90

La façana de l’Institut Pons d’Icartja llueix amb el mural artístic en record de la Guerra del Francès. Es tracta d’una iniciativa engegada per l’INSi l’artista Meganamb el suport de Repsol, el departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament. La intervenció forma part de les activitats del projecte “L’Educació per la Pau” que el centre organitza cada curs.

Durant aquest mes de novembre, l’alumnat ha pogut gaudir, a través de diferents actuacions pedagògiques i de manera transversal, de tot el procés artístic, des del començament de l’obra fins al producte final.

A més de la pintura del mural, l’autor ha treballant amb els alumnes de l’ESO que cursen les optatives d’ Il·lustració, Còmic i Visual i Plàstica i de batxillerat que fan Cultura Audiovisual, Fonaments de l’Art II, Dibuix Artístic i Històriade l’Art. L’objectiu ha estat que coneguin de primera mà el treball de l’artista i establir un lligam en el qual se sentin partícips del projecte.

Amb aquesta intervenció artística, l’Institut Pons d’ Icartdona el tret de sortida a tot un seguit d’actes per commemorar el 500 anys del naixement de Lluís Pons d’Icart.

FER UN COMENTARI