L’Hospital Joan XXIII assoleix el Premi TOP 20 per la seva ‘Gestió Hospitalària Global’

Aquest any han participat 145 hospitals, 70% del Sistema Nacional de Salud i 30% privats, procedents de 14 comunitats

Façana principal de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, gestionat per l’Institut Català de la Salut, ha estat distingit amb el premi ‘Gestió Hospitalària Global’, dins la seva categoria, a la 20a Edició d’Hospitals TOP 20, que es va celebrar ahir dimarts, 17 de desembre, a l’Hotel NH Eurobuilding de Madrid. Els premis TOP 20 els concedeix cada any la consultora de serveis sanitaris IASIST, que el pròxim mes de gener passarà a dir-se IQVIA Healthcare.

L’Hospital Joan XXIII ha estat reconegut com un dels 27 centres de salut de l’estat espanyol amb millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics. Aquest any han participat de forma voluntària 145 hospitals (70% de el Sistema Nacional de Salud i 30% privats), procedents de 14 comunitats. La distinció valora la qualitat de gestió i assistencial dels centres participants, agrupats per diferents categories, segons les dimensions i les característiques de cada centre. L’Hospital Joan XXIII va estar representat per la Directora de Processos Assistencials, Rosaura Reig, i per la cap del Servei de Neurologia i Neurofisiologia Clínica, Anna Pellissé.

El jurat dels premis analitza més de 120 indicadors, corresponents a una trentena de processos, en vuit àrees clíniques: sistema nerviós, sistema respiratori, cor, aparell digestiu, sistema musculoesquelètic, ronyó i vies urinàries, dona i atenció al pacient crític.