Les arrels d’un arbre posen en perill l’estructura d’una jardinera situada sota el pont de Sant Pere i Sant Pau

Des de l'Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau demanen que se’ls escolti abans que l’estructura caigui del tot i faci mal a algú

0
517
Imatge de l'esquerda. Foto: Cedida.

L’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau denuncia la falta d’atenció per part de la conselleria de jardins i parcs de l’Ajuntament de Tarragona sobre la situació d’una jardinera situada al costat del pont del barri, prop del bloc Filipines. A causa de les arrels d’uns dels arbres allí plantats el mur que sustenta la jardinera s’està esquerdant, i en l’actualitat, tal com han explicat alguns veïns a aquest diari: “està en un estat de perillositat, ja que pot caure sobre algun vianant o sobre algun cotxe”. El president de l’Associació, Luis Trinidad, ha assenyalat que fa més d’un mes que van posar-se en contacte amb l’administració per explicar el cas i que, de moment, no han obtingut resposta.

Molts són els veïns que han donat a conèixer la seva insatisfacció amb la situació. Tal  com es pot veure a les fotografies, que Trinidad ha fet arribar a la redacció de La Ciutat, l’esquerda és d’una mida considerable i ha fet caure els primers trossos de mur. Des de l’entitat demanen que se’ls escolti abans que l’estructura caigui del tot i faci mal a algú.

FER UN COMENTARI